industrijski prostori in stroji

industrijski prostori

V industrijskih obratih se po navadi čisti tedensko izven delovnega procesa, oziroma po dogovoru, razen pisarn vodij obratov, tehničnih ali območij, ki so namenjene kalibriranju oziroma umerjanju. Odvisno od zvrsti dela in seveda delovnega procesa,  čiščenje ne sme motiti delovnega procesa razen v primeru, ko je to nujno oziroma zaželjeno.

Zato se vedno naredi načrt čiščenja predvsem zaradi varstva delavcev in v izogib nastanku materialne škode zaradi nepravilnega ravnanja.

stroji

Stroje v industrijskih obratih se po navadi čisti tedensko izven delovnega procesa, oziroma po dogovoru. Odvisno od zvrsti dela in seveda delovnega procesa,  čiščenje ne sme motiti delovnega procesa razen v primeru, ko je to nujno oziroma zaželjeno.

Zato se vedno naredi načrt čiščenja in se čistilca/ko primerno izobrazi in predpiše zaščitna sredstva če so potrebna zaradi varstva delavcev in v izogib nastanku materialne škode zaradi nepravilnega ravnanja.

Delovno okolje mora biti urejeno in čisto ter prijetno, kajti tako okolje v osnovi prispeva k zmanjšanju stresa in povečanju storilnosti.

IN NE POZABITE NA naš moto “ČIST AMBIENT JE ZDRAV AMBIENT”, 
KI je pridobil na veljavi, še posebej sedaj, ko se skupaj z vami, borimo proti boleznim sedanjega časa. 

Še niste prepričani?

zakaj izbrati nas?

Preprosto zato ker smo odlični!

- 01
Eco Prijazni

Ker smo prijazni do okolja.

- 02
ločujemo

Ker papir je za nas papir in embalaža je za nas embalaža, tako kot steklo je steklo in za to poskrbimo, da se le ta odpadek odda na primerno mesto.

- 03
TOČNOST

Ker smo vedno točni.

- 04
Natančnost

Ker vedno poskrbimo za detajle, Ne delamo nekaj na pamet, ampak z vami dogovorimo, kaj, kako in na kakšen način bomo počistili oziroma pospravili, kar zapišemo v načrt čiščenja.

- 05
IzKUŠNJE

Ker imamo veliko izkušenj z čiščenjem in ker le te z veseljem delimo z vami in vam svetujemo.

Call Now Button